Referenties

Laat hier uw referenties achter. Ten eerste is dit belangrijk voor nieuwe klanten. Ten tweede willen we zelf graag weten hoe u onze service heeft ervaren. Deel een eerlijke getuigenis op onze site en laat ook anderen weten hoe u onze service en dienstverlening heeft ervaren. Uw recommandatie wordt erg op prijs gesteld. Lees hier de ervaringen van andere kopers.

Tot slot willen we iedereen bedanken voor de positieve reacties.

Vaarbewijs kopen referenties

Vaarbewijs kopen 2020

Referenties

54 gedachten over “Referenties

  1. Blijkbaar ben ik de eerste dit jaar die een vaarbewijs hier heb aangeschaft. Deze is netjes aangekomen. Het pasje ziet er supergoed uit. Ik heb de nieuwe pas op internet opgezocht en deze is identiek hetzelfde. Ik neem aan dat de registratie ook wel in orde is. Uitstekende eerste keus geweest.

    1. Dat klopt. U bent de eerste die het nieuwe pasje heeft ontvangen. De registratie is helemaal in orde. Bedankt voor de positieve reactie.

  2. Allereerst heel erg bedank voor het maken, registreren en leveren van mijn vaarbewijs. Erg nodig in deze tijd met beperkte vrijheid.

    Ik zal u aanraden in mijn omgeving. Ik denk dat er momenteel geen andere opties zijn om zo snel een vaarbewijs te bemachtigen. Ik spreid het woord dat iedereen een vaarbewijs kan kopen.

    Nogmaals bedankt en u hoort nog van mij.

  3. Na deze crisis te hebben meegemaakt sloeg het me echt in. Een vaarbewijs moet je ten alle tijde op zak hebben voor t geval dat. Ik heb de mijne hier aangekocht en netjes geleverd gekregen. Gelukkig dat jullie er zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
error: Content is protected !!