Groot Pleziervaartbewijs 2 kopen

groot pleziervaartbewijs kopen

Wilt u een Groot pleziervaartbewijs 2 kopen? Het Groot Pleziervaartbewijs II geldt voor de vaart op alle binnenwateren. Het Groot Pleziervaartbewijs II is tevens een International Certificate of Competence (ICC) voor inland and coastal waters.

Koop nu uw vaarbewijs bij ons en geniet van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Bespaar uw tijd, geld en moeite en bestel direct uw vaarbewijs bij ons.

Wilt u met een pleziervaartuig varen? En is dat vaartuig langer dan 25 meter en korter dan 40 meter? Dan heeft u een Groot Pleziervaartbewijs nodig. Met het Groot Pleziervaartbewijs mag u niet bedrijfsmatig varen.

Nadelen om het vaarbewijs te behalen op de normale manier:

Geldigheid
Het Groot Pleziervaartbewijs II is onbeperkt geldig. Tenzij u een medische beperking heeft. In dat geval geldt er wel een beperkte geldigheidsduur.

Voorwaarden Groot Pleziervaartbewijs II
Voordat u een Groot Pleziervaartbewijs II kunt aanvragen, moet u aan onderstaande voorwaarden voldoen.

Gezondheidsverklaring
Om een Groot Pleziervaartbewijs te verkrijgen moet u voldoen aan de keuringseisen voor de binnenvaart. Voor het aanvragen van een Groot Pleziervaartbewijs II moet u in het bezit zijn van een geldige gezondheidsverklaring.

Examens
Om het Groot Pleziervaartbewijs II te halen, moet u zowel het theorie- als het praktijkexamen CWO Groot Motorschip met goed gevolg hebben afgelegd.

Theorie-examen CWO Groot Motorschip deel A (GMSA)

Theorie-examen CWO Groot Motorschip deel B (GMSB)

Praktijk examen CWO Groot Motorschip
U kunt ervoor kiezen beide examens in één keer achter elkaar af te leggen. U reserveert dan het examen GMSA en GMSB achter elkaar. Pas als u geslaagd bent voor beide onderdelen van het theorie-examen kunt u het praktijkexamen aanvragen.

Bij ons kunt u dit allemaal overslaan en direct uw groot pleziervaartbewijs 2 kopen. We gaan ervan uit dat u over de vaardigheden beschikt om op wateren te varen als u bij ons bent uitgekomen. Wij hebben geen voorwaarden waaraan u zich moet voldoen; geen medische keuring en u hoeft geen examens te doen. Tot slot keuren wij u medisch goed in het systeem zodat uw vaarbewijs onbeperkt geldig is.

Op het vaarbewijs dat u ontvangt staat ook direct ICC vermeld.

Het Groot Pleziervaartbewijs I wordt sinds 1 juli 2011 niet meer afgegeven.

Bestel vandaag uw vaarbewijs. Stuur de nodige gegevens via de mail en betaal direct uw vaarbewijs af. Binnen 2 dagen registreren wij uw vaarbewijs in het systeem en uw pasje wordt vervolgens verstuurd naar uw adres. U ontvangt deze uiterlijk binnen 4 dagen na bestelling.

Contact@vaarbewijskopen2020.net

Schuiven naar boven
error: Content is protected !!