Klein vaarbewijs 2 kopen

vaarbewijs kopen

U kunt nu een klein vaarbewijs 2 kopen bij ons. Het Klein Vaarbewijs II is geldig op ‘rivieren-kanalen-meren’, Eems/Dollard, de Waddenzee, het IJsselmeer, Markermeer, IJmeer en op de Oosterschelde en Westerschelde. Het Klein Vaarbewijs II is tevens een International Certificate of Competence (ICC) inland and coastal waters.

Koop nu uw vaarbewijs bij ons en geniet van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Bespaar uw tijd, geld en moeite en bestel direct uw vaarbewijs bij ons.

Nadelen om het vaarbewijs te behalen op de normale manier:

Geldigheid
Het Klein Vaarbewijs II is onbeperkt geldig. Tenzij u een medische beperking heeft. In dat geval geldt er wel een beperkte geldigheidsduur.

Voorwaarden
Voordat u een Klein Vaarbewijs II kunt aanvragen, moet u aan onderstaande voorwaarden voldoen.

Gezondheidsverklaring
Om een Klein Vaarbewijs 2 te verkrijgen moet u voldoen aan de keuringseisen voor de binnenvaart. Als u een aanvraag indient voor uw eerste vaarbewijs dan dient u een medische gezondheidsverklaring in te vullen.

Examen
Om het Klein Vaarbewijs II te halen, moet u slagen voor het examen KVB1 en KVB2.

Bij ons kunt u dit allemaal overslaan en direct uw klein vaarbewijs 2 kopen. We gaan ervan uit dat u over de vaardigheden beschikt om op wateren te varen als u bij ons bent uitgekomen. Wij hebben geen voorwaarden waaraan u zich moet voldoen; geen medische keuring en u hoeft geen examens te doen. Tot slot keuren wij u medisch goed in het systeem zodat uw vaarbewijs onbeperkt geldig is.

U kunt nu uw klein vaarbewijs 2 kopen. Ontvang deze binnen 4 dagen in huis.

Op het vaarbewijs dat u ontvangt staat ook direct ICC vermeld.

Indien u in het bezit bent van Klein Vaarbewijs II dan hoeft u geen Klein Vaarbewijs I aan te vragen. Het Klein Vaarbewijs II is namelijk inclusief Klein Vaarbewijs I.

Bestel vandaag uw vaarbewijs. Stuur de nodige gegevens via de mail en betaal direct uw vaarbewijs af. Binnen 2 dagen registreren wij uw vaarbewijs in het systeem en uw pasje wordt vervolgens verstuurd naar uw adres. U ontvangt deze uiterlijk binnen 4 dagen na bestelling.

Contact@vaarbewijskopen2020.net

Schuiven naar boven
error: Content is protected !!